15 Ekim 2012 Pazartesi

Sosyal Medya Toplantımız Gerçekleşti

Sosyal Medya Aksiyonerler Toplantımız Ankara Büyük Anadolu Otel’inde gerçekleştirildi. Toplantıya Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Birol AYDIN, GİK Üyelerinden Atik AĞDAĞ, Hüseyin ÖZCAN, Fazlı YILDIRIM, Fatih ÇİÇEK ve Doç. Dr. İbrahim Halil SUGÖZÜ, Milli Gazete Genel Yayın Yönetmeni Mustafa KURDAŞ, Anadolu Gençlik Derneği Genel Başkan Yardımcısı Mehmet BİTEN, Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Yusuf KARAAĞAÇ ve sosyal medya aksiyonerleri katıldı. 

Katılımcılara hitap eden Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Birol AYDIN, “Sizlerin internet dünyasında Saadet Partisi’nin tanıtımına yaptığınız katkılar gerçekten takdire şayan durumdadır. Bugüne kadar gösterdiğiniz çaba ve gayretler için ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bu alanda yaptığınız ve yapacağınız tanıtım ve aksiyon çalışmaları, Türkiye’nin ve insanlığın kurtuluşu için yapılacak çalışmalara büyük katkı sağlayacaktır.” diye konuştu. 

Toplantıda partinin sosyal medya stratejileri konuşuldu. Bu bağlamda twitterda oluşturulan www.twitter.com/TTAksiyon hesabının tanıtımı yapıldı. Bu hesabın, aksiyonerlerin buluşma ve paylaşım alanı olacağı ifade edildi.